dissabte, 5 de febrer del 2011

LA CLASSE D'INFANTIL 5 ANYS

  • En salix, és un pallasso que amb diferents contes i jocs,  ens ajudarà a descobrir coses dels sentits i  també a conèixer les caràcterístiques de cada sentit.
    Els nens i nenes d’ed infantil 5 anys hem treballat el sentit de l’olfacte i hem olorat moltes coses, algunes fan bona olor i d’altres pudor, algunes ens han agradat molt i d’altres gens.


  • Els alumnes d’ed.infantil   5 anys, hem triat com a nom de la classe la lluna. Volem saber moltes coses de la lluna, dels planetes i de  tot  l’univers en general…
       Hem anat a la biblioteca de l’escola  a buscar   llibres  i  també n’hem    
       portat de casa. ens agrada buscar imatges i fotografies de l’espai..




JOAN MIRÓ
  • Els alumnes d’ed.infantil 5 anys estem treballant el pintor i escultor: Joan Miró (formes i colors).A la biblioteca de Palamós ens han deixat molts llibres d’aquest pintor català . Els hem observat i hem triat dos quadres que ell va fer: el “jardí” i un “tapís” que es troba a Tarragona, també ens ha agradat l’escultura “dona i ocell” que es troba en una plaça de Barcelona
         
       Hem intentat reproduïr "el jardí" i "el tapís", combinant  els colors i les   
       formes tal com ell hva fer.
       És una mica difícil però molt divertit.
       Ens agrada Joan Miró.




  • En Sàlix avui ens ha presentat el sentit del gust a través d'un conte: en Pol i la Bruna han anat amb els pares a un restaurant a celebrar l'aniversari de la Bruna. Allà han tastat molts aliments. Tot seguit, nosaltres també hem tastat sucre, sal, llimona i pebre amb els ulls tapats per poder endevinar aquests aliments només provant-los. Ens ha agradat el gust dolç del sucre.